Prestopna polomija Olimpije zatresla mrežo slovite Benfice (VIDEO)

Nogomet 9. Feb 202414:49 0 komentarjev

Na Portugalskem je nase opozoril nekdanji nogometaš Olimpije Sava Petrov.

Olimpija v zadnjih dneh zimskega prestopnega roka mrzlično išče novega napadalca, eden izmed tistih, ki se je nekoč dokazoval v konici napada Ljubljančanov, pa je sinoči zablestel v polnem sijaju.

Srbski napadalec Sava Petrov je namreč na tekmi četrtfinala portugalskega pokala zatresel mrežo velike lizbonske Benfice. Njegov zadetek v 69. minuti je bil sicer na koncu premalo, da bi Vizela, za katero 25-letnik igra od letošnjega januarja, dosegla odmeven uspeh. Orli iz Lizbone so namreč slavili z 2:1.

Sava Petrov v dresu Olimpije. Foto: Aleš Fevžer

Epizoda v Olimpiji je bila polomija

Petrov je sicer dres Olimpije nosil zelo kratko obdobje. Član Ljubljančanov je bil od poletja 2021 do začetka leta 2022, za zmaje pa je na vsega treh tekmah dosegel en gol. Sledila je namreč poškodba, nato je bil postavljen povsem na stranski tir. Iz slovenske prestolnice se je hitro vrnil v domovino in oblekel dres Mladosti, nase pa znova opozoril to jesen, ko je za Radnički iz Niša v srbski ligi dosegel šest golov, pred nekaj dnevi pa se je za približno 100.000 evrov preselil v vrste Vizele.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!