Afera klofuta je zaprta (VIDEO)

Nogomet 22. Maj 202321:52 1 komentar
Foto: Zajem zaslona

Afera klofuta, ki je zazamovala lokalni derbi v Domžalah, ko je Oliver Bogatinov z dlanjo po obrazu udaril Senijada Ibričića, se je v oddaji Pod prečko uradno zaključila. Oba udeležena sta se že opravičila, tako da je zgodba tako kot tudi letošnja sezona končana.

“Pritiski takšni in drugačni, naša želja je, da se rezultat določa na igrišču. Nekaterim ni bilo všeč, da smo premagali lokalnega tekmeca in so se izražali na popolnom neprimeren način. Sam se odreagiral na način, za katerega se lahko opravičim, ampak na način, na katerega bi v naslednjem trenutku znova enako odreagiral,” je svojo plat pojasnil Oliver Bogatinov.

Izjavi Bogatinova in Ibričića:

“Nič posebnega. Mislim, da je to normalno, prisotna so čustva, naša in njihova. Mi smo se borili za Evropo, to je povsem razumljivo in mislim, da je na koncu prišlo do nekaj grdih besed. Mislim, da je bolje, da se pogovarjamo o tem, kar smo naredili v tej sezoni. Toda to je nogomet, take stvari se dogajajo, mogoče sem storil napako, on je odreagiral napačno, toda to je ostalo na igrišču,” pa je povedal Senijad Ibričić.