Zaključek celjske sage: Riera uradno bivši, njegov naslednik potrjen

Nogomet 11. Okt 202319:01 0 komentarjev
Foto: NK Celje

Albert Riera se tudi uradno poslavlja od celjskega nogometnega prvoligaša in odhaja v Francijo, kjer bo vodil tamkajšnjega drugoligaša Bordeaux. Na klopi ga bo nasledil Damir Krznar.

Vodilna ekipa Prve lige Telemach je na svoji spletni strani tudi uradno potrdila odhod Alberta Riera. Enainštiridesetletni Španec se od knežjega mesta poslavlja po vsega treh mesecih in 17 tekmah na celjski klopi, na kateri je vpisal enajst zmag, tri remije in tri poraze.

“Albertu se klub zahvaljuje za opravljeno delo in mu želi vse najboljše v nadaljnji karieri,” so zapisali Celjani na svoji spletni strani.

V klubu so zamenjavo zanj že našli. Kot smo poročali, bo to Damir Krznar, kar so v klubu že potrdili in obenem naznanili novinarsko konferenco, na kateri bodo Hrvata jutri tudi uradno predstavili. “Krznar se lahko v svoji trenerski karieri pohvali z dvojno krono v sezoni 2020/21, ko je hrvaški nogomet pokoril tako v državnem prvenstvu kot v pokalu,” so zapisali Celjani in trenerju, ki je donedavnega vodil Maribor, že izrrekli tudi dobrodoščico.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!