Goričani predstavili novo okrepitev

Nogomet 20. Jan 202315:54
Tilen Mlakar
Tilen Mlakar. Foto: ND Gorica

Slovenski nogometni prvoligaš Gorica je pripeljal okrepitev na levo stran obrambe. Kot so sporočili iz kluba, je pogodbo do konca sezone z Novogoričani podpisal Tilen Mlakar. Nazadnje je bil član ljubljanskega drugoligaša Ilirije.

“Prvi vtisi ob podpisu pogodbe so zelo dobri že zaradi tega, ker se vračam v prvo ligo. Vesel sem, da mi je Gorica ponudila priložnost, da jo predstavljam na terenu,” je dejal Mlakar, ki ima prvoligaške izkušnje iz časov igranja za Triglav in Koper.

“Glede na prejšnje sezone je letos liga razdeljena zgornji in spodnji del, a s to razliko, da so vsi tekmeci enakovredni. Zdi se mi, da vsako tekmo odločajo malenkosti, tako da se da vse nasprotnike premagati. Treba je garati in dobro delati,” je še povedal Mlakar, ki je kratek čas igral tudi v tujini pri slovaški Seredi.

Gorica je po jesenskem delu osmem mestu, ima pa le točko več od zadnjeuvrščenega Tabora. Prva liga Telemach se bo sicer nadaljevala 11. in 12. februarja. Gorico za spomladanski uvod čaka obračun z Radomljami.

Komentari

Vaš komentar