Iz Hajduka v Lazio, prek Cipra in Indije v Koper

Nogomet 6. Jul 202212:40 > 13:10
Delite:
Franjo Prce
Foto: FC Koper

Obalni prvoligaš iz Kopra še ni zaključil s sestavljanjem moštva za prihajajočo sezono. Njihova zadnja okrepitev je postal branilec Franjo Prce.

Kot so sporočili iz primorskega nogometnega kluba, bo njihov dres v naslednji sezoni nosil Hrvat Franjo Prce, ki se najbolje znajde na položaju osrednjega branilca. Šestindvajsetletnik je nazadnje igral v indijskem prvenstvu za SC East Bengal, za katerega je kratek čas nastopal tudi nekdanji član Maribora Amir Dervišević.

Prce je svojo kariero začel pri splitskem Hajduku, iz katerega je nato prestopil v mladinske vrste Lazia, pozneje pa branil tudi barve Brescie, Salarnitana, Omonie iz Nikozije, ukrajinskega Karpatija, Varaždina in Slaven Belupa.

Branilec je po Klemnu Hvaliču (Empoli, Italija), Michaelu Pavloviću (Olimpija), Žanu Benedičiču (Celje), Dariu Kolobariću (Šahtar Soligorsk) in Milanu Šimčaku (FK Pohronie) šesta poletna okrepitev Koprčanov.

Obalni prvoligaš je sicer še sporočil, da je po izteku posoje odkupil Ivana Novoselca, ki je bil pred prihodom v Slovenijo član Varaždina. Branilec je podpisal dvoletno pogodbo.

Komentari

Vaš komentar