Nepričakovano sporočilo Green Dragonsov

Foto: SPS

Najzvestejši navijači Olimpije Green Dragons so na Facebooku zapisali, da se odnos z novim vodstvom NK Olimpije počasi izboljšuje, a ostajajo previdni. "Glede na izkušnje v preteklosti, se s tem ne gre zadovoljiti," so zapisali.

Po zamenjavi lastništva je bilo vodstvo Olimpije in Green Dragons na nasprotnih bregovih. Lahko se spomnimo, kako so najzvestejši navijači zmajev obiskali predstavitveno novinarsko konferenco Alberta Riere, a v zadnjem času se njihov odnos izboljšuje. Pravijo, da so ves čas v stiku. Vsaj tako se da sklepati iz zadnjega zapisa Green Dragonsov.

“V nedeljo bo v Stožicah spet pestro. Obeta se lep obisk, v klubu so se tudi začeli prvi pozitivni premiki na marketinškem nivoju, tako, da izgovorov zares ne bi smelo biti. Prav je, da je na prvi domači tekmi po pavzi tudi na severu veselo. In tudi bo! Tekma je ob 17:30, dobimo se uro prej na standardnih lokacijah,” so začeli svoj zapis, nato pa presenetili z nadaljevanjem in potrdili, da se je začelo premikati v pozitivno smer tudi na relaciji z vodstvom kluba.

“S klubom smo v zadnjem času v rednih kontaktih, po dolgem času so opazni pozitivni premiki. A glede na izkušnje v preteklosti, se s tem ne gre zadovoljiti, kljub vsemu pa je potrebno omeniti, da se določene stvari izboljšujejo,” so optimistično zaključili Dragonsi in vse povabili na sever.

Po reprezentančnem premoru bo vodilna Olimpija prvenstvo v nedeljo nadaljevala proti Taboru. Olimpija je štiri tisoč vstopnic podarila, zato na tekmi proti Sežancem pričakujejo kar pet tisoč gledalcev.

Obračun bo ob 17.30 v neposrednem prenosu na Sportklub 1.