V Murski Soboti vre

Nogomet 1. Avg 202310:04 0 komentarjev
Celje Mura
Foto: Jure Banfi

Po visokem porazu Mure v Celju (0:5) se strasti navijačev črno-belih še vedno niso pomirile. Po tem, ko so se vodilni možje kluba iz Murske Sobote v ponedeljek na družbenih omrežjih opravičili navijačem, a te besede niso bile sprejete z odobravanjem. Navijaška skupina Black Gringos pa je zdaj na Facebooku objavila videoposnetek, v katerem k odstopu poziva športnega direktorja Denisa Rajbarja.

Mura je v novo sezono Prve lige Telemach vstopila z dvema porazoma. Najprej je na Fazaneriji z 2:3 premoč priznala Domžalam, nato pa je v 2. krogu boleč udarec doživela v Celju. Nogometaši iz knežjega mesta so črno-belim na domačem stadionu zabili kar pet golov, kar je povzročilo veliko negodovanja med prekmurskimi ljubitelji nogometa.

“Dragi navijači, za včerajšnjo predstavo ni opravičila. Najprej smo razočarali sebe, kar je huje, pa še vas, vse pristaše naše Mure. Pred nami je veliko dela, biti moramo ponižni in delovni, da se vrnemo tja, kamor naša in vaša Mura spada. Fala vam za podporo, ki jo zdaj potrebujemo bolj kot kadarkoli!” so možje v klubu dan po tekmi z zapisom na Facebooku skušali pomiriti strasti. A besede niso ‘pristale’ na plodna tla, nabralo se je več kot sto komentarjev, večinoma negativnih.

Zdaj pa so svoje povedali še organizirani navijači črno-belih Black Gringos, ki v posnetku k odstopu pozivajo športnega direktorja Denisa Rajbarja.

Video si lahko pogledate na tej povezavi. 

Po naših informacijah premikov v ustroju kluba ta teden ne gre pričakovati, še vedno pa čakamo na prihod okrepitev iz Premier lige in Bundeslige, o čemer smo na naši spletni strani pisali minuli konec tedna. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!