ANKETA: Koga najbolj pogrešate na Kekovem seznamu?

Nogomet 21. Maj 202413:06 > 13:07 4 komentarji
Matjaž Kek
Foto: Aleš Fevžer

Selektor slovenske izbrane vrste Matjaž Kek je objavil širši seznam nogometašev, na katere računa pred začetkom priprav za Euro 2024 v Nemčiji. Med 30 igralci večjih presenečenj ni, a vseeno na seznamu manjka kar nekaj imen, ki smo jih v preteklosti že videli v reprezentančnem dresu. Kdo od naštetih bi si po vašem mnenju še zaslužil mesto na reprezentančnem seznamu?

Loading Poll…

Slovenska reprezentanca bo prihodnji teden začela priprave pred nastopom Slovenije na drugem evropskem prvenstvu. Selektor Matjaž Kek je objavil širši seznam igralcev, ki si bodo na Brdu pri Kranju prizadevali, da se uvrstijo tudi na seznam šestindvajseterice. Kek bo moral štiri imena prečrtati najpozneje do 7. junija.

Reprezentanca bo začela zaključni del priprav na evropsko prvenstvo v sredo, 29. maja, z zborom na Brdu pri Kranju, pred odhodom v Nemčijo pa bo Slovenija odigrala tudi pripravljalni tekmi: 4. junija bo v Stožicah gostovala Armenija, 8. junija pa še Bolgarija.

Širši seznam reprezentance Slovenije pred Eurom 2024:

– vratarji:
Jan Oblak, Vid Belec, Igor Vekić, Matevž Vidovšek
– obrambni igralci:
Jure Balkovec, Jaka Bijol, Miha Blažič, David Brekalo, Vanja Drkušić, Erik Janža, Žan Karničnik, Petar Stojanović, Žan Zaletel
– vezisti:
Timi Max Elšnik, Adam Gnezda-Čerin, Jon Gorenc Stanković, Tomi Horvat, Jasmin Kurtić, Sandi Lovrić, Benjamin Verbič, Miha Zajc, Adrian Zeljković, Nino Žugelj
– napadalci:
Žan Celar, Josip Iličić, Jan Mlakar, Benjamin Šeško, Andraž Šporar, Žan Vipotnik, Luka Zahović

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje