Besede zdravnika, ki zmrazijo (VIDEO)

Nogomet 21. Maj 202410:14 > 10:18 0 komentarjev

Kapetan Celja Denis Popović se po nočni mori, ki jo je preživljal v zadnjih tednih, počuti mnogo bolje, v oddaji Pod prečko pa je tudi potrdil, da so mu zdravniki pred dnevi sporočili dobro novico.

Kaj se je zgodilo? Po tekmi 32. kroga, ki so jo Celjani izgubili z 2:3 proti Domžalam, je kapetana Celja obšla slabost, bruhal je kri, ni veliko manjkalo, da bi se vse skupaj lahko končalo tudi tragično.

“Po tekmi z Domžalami sem odšel domov, zaspal, ko sem se zbudil v bolečinah. Dvakrat sem bruhal kri. Poklical sem klubskega zdravnika, ki je hitro odreagiral. Tudi v bolnišnici sem izgubil veliko krvi, saj sem bruhal še enkrat, zato se me nemudoma prepeljali na intenzivno nego, kjer so me zdravniki rešili,” je v oddaji Pod prečko svojo nočno moro podoživel 34-letni napadalni vezist.

“Šlo je za rano na požiralniku, bila pa je na mestu, da mi je počila tudi žila. Izgubil sem med litrom in pol do dveh litrov krvi, najbolj pa smo me zmrazile besede zdravnika, ki je dejal, da če bi bruhal še enkrat, bi se lahko v spanju zadušil ali pa celo izkrvavel in se zdaj ne bi pogovarjala,” je pojasnil kapetan Celja.

Denis Popović Foto: Jure Banfi.

Dodal je, da po porazu z Domžalami niti v sanjah ni slutil, da se bo to zgodilo. “Po tekmi z Domžalami je bilo resda prisotnega malce stresa, saj smo tekmo izgubili, drugače pa sem povsem normalno jedel in pil, kot sem rekel, normalno zaspal, nato pa se je začelo …,” je povedal.

Dobil zeleno luč

V zadnjih krogih Celju ni mogel pomagati, mnogi so se celo bali, da je zanj kariere konec, a Popović si je hitro opomogel, zdravniki so mu pred dnevi prižgali tudi zeleno luč.

“Največja težava je bila stopnja hemoglobin, izgubil sem res veliko krvi. Meja je nekje 120, zdaj imam sam 130, kar je super, zato so mi zdravniki tudi prižgali zeleno luč. V klubu smo se odločili, da ne bomo prehitevali. Po petih tednih bomo začeli s treningi. Čaka me le še en pregled, zase, za mojo mirnost, drugače pa že imam dovoljenje, da lahko začnem s treningi. Normalno jem in pijem. Izogibam se le gaziranih pijač, drugače pa se super počutim. Manjka mi le nogomet,” je potrdil veselo novico tudi v oddaji Pod prečko.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!