Oglasil se je razočarani Miha Zajc

Nogomet 10. Jun 202420:39 6 komentarjev
Miha Zajc
Foto: Aleš Fevžer

Miha Zajc ni našel svojega mesta med šestindvajseterico izbrancev Matjaža Keka za nastop na evropskem prvenstvu. Na svojem Instagram računu je strnil svoje misli.

Miha Zajc se je odzval na dejstvo, da ni del kadra reprezentance Slovenije za nastop na Euru 2024.

“Zadnjih nekaj dni ni bilo najbolj enostavnih. Ko se zgodijo takšne stvari, mislim, da je najbolje, da si človek vzame čas, se umiri in z mirno glavo razmisli,” je zapisal Zajc, ki se je vseeno zahvalil selektorju in celotnem strokovnemu štabu.

Vseeno pa … “Ne glede na zgoraj napisano, to ne pomeni, da se z odločitvijo selektorja strinjam. Sam bi se seveda odločil drugače. Ampak danes sem v vlogi, da se moram sprijazniti s to odločitvijo, prevzeti svoj del odgovornosti ter z dvignjeno glavo oditi naprej.”

Zajc je dodal: “Ponosen sem, da sem bil del te zgodbe, a moja pot v tem trenutku gre v drugo smer. Verjamem pa, da se bomo še srečali.”

29-letni član Fenerbahčeja je del slovenske reprezentance od leta 2016. Zbral je 39 nastopov in dosegel 8 golov v dresu z državnim grbom.

View this post on Instagram

A post shared by Miha Zajc (@mihazajc)

Zajc je bil četverice, ki je s seznama Matjaža Keka odpadla zadnja. Pred tekmo proti Bolgariji so tabor zapustili Zajc, Matevž Vidovšek (Olimpija), Žan Zaletel (Viborg) in Luka Zahović (Pogon Szczecin).

Prihaja Euro, prihaja fantasy

Pred vrati je eden od športnih vrhuncev leta 2024  – evropsko nogometno prvenstvo. Poglobljeno ga bomo spremljali tudi na Sportklubu, ob tem pa vas vabimo, da sodelujete v priljubljeni igri ‘evropski nogometni Fantasy 2024’.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje