Posnetek incidenta v hrvaški reprezentanci (VIDEO)

Nogomet 6. Jun 202311:24 1 komentar
Marko Livaja
Foto: Profimedia

Na ponedeljkovem treningu hrvaške reprezentance, ki se pripravlja na zaključni turnir lige narodov, je prišlo do incidenta. Zvezdnik Hajduka Marko Livaja je po vrsti žaljivk na stadionu Rujevica izgubil živce.

Na stadionu Rujevica je prišlo do incidenta. Po več minutnem zmerjanju posameznikih navijačev, Livajo so označili za smet, da mora zapustiti reprezentanco, pod nos pa so mu vrgli tudi škodo, ki jo je na finalu hrvaškega pokala na Reki povzročila navijaška skupina Torcida …

Hrvaški reprezentant je dolgo prenašal zbadljivke, a na koncu ni več zdržal in se napotil proti tribuni, kjer so bili provokatorji. Fizični stik so preprečili soigralci in tudi Vedran Čorluka, ki je napadalca potegnil nazaj in preprečil morebitni pretep.

Zvezdnik Hajduka je sicer v postopku Hrvaške nogometne zveze, saj je po zmagi v pokalu z navijači pel neprimerne pesmi proti ekipi Šibenika. Kazni še ni prejel, mnogi pa menijo, da Livaja zaradi tega početja ne bi smel biti več dela reprezentance.

S tem se ne strinja Ivan Perišić, ki je reprezentančnemu kolegu stopil v bran. Na Instagramu je objavil fotografijo, na kateri je skupaj z Livajo, pripisal pa je emotikon srca.

Pripravljajo se na ligo narodov

Hrvati se na Reki pripravljajo na polfinalni dvoboj lige narodov. V sredo, 14. junija se bodo v Rotterdamu za vstop v finale pomerili z domačo Nizozemsko. Dan kasneje bo v Enschedeju Španija gostila Italijo.