Sanjski debi Nejca Gradišarja za sladke skrbi Matjaža Keka (VIDEO)

Nogomet 7. Feb 202419:58 0 komentarjev
Nejc Gradišar
Nejc Gradišar je iz Rogaške prestopil na Madžarsko. Fehervar je slovenski ekipi plačal zajetno odškodnino. Foto: Aleš Fevžer

Nejc Gradišar je že na prvi tekmi za madžarski Fehervar dosegel zadetek in napovedal boj za uvrstitev na seznam nogometašev, ki jih bo Matjaž Kek odpeljal na Euro 2024 v Nemčijo.

Nejc Gradišar se je širši nogometni javnosti predstavil že z zadetkom v San Antoniu, ko je z zadetkom v 26. minuti potopil ZDA, odlično formo pa je potrdil tudi na prvi tekmi njegove nove ekipe, madžarskega Ferhervarja.

Zadel in odšel z igrišča

Zdaj že nekdanji napadalec Rogaške je v polno meril v 57. minuti, ko je izkoristil podajo Barnabasa Beseja. V 64. minuti je slovenskega debitanta zamenjal Tamas Toth.

Nicolas Stefanelli v 84. minuti Fehervar popeljal do prednosti z 2:0, za častni zadetek domačega Kisvarda pa je tri minutke kasneje poskrbel avtogol Kasperja Larsna.

Ferehvar bo po 10. zmagi v sezoni tudi po 19. krogih madžarskega prvenstva ostal na tretjem mestu. Pred njim sta le Paks in Ferencvaroš.

Zadetek Nejca Gradišarja proti ZDA:

Sladke skrbi za Keka

Slovenski selektor Matjaž Kek ima pred Eurom 2024 zelo sladke skrbi. Na voljo ima zajeten bazen napadalnih moči. Tukaj so Benjamin Šeško, Andraž Šporar, Žan Vipotnik, Žan Celar, v Kekovih mislih je vedno tudi Luka Zahović, ne smemo pozabiti na Andresa Vombergerja, zdaj pa se je v igro “Euro 2024” vpletel še 21-letni Gradišar.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!