Mihajlović na dobri poti k ozdravitvi

Serie A 29. Nov 201912:19 > 12:26
Printscreen

Siniša Mihajlović se je danes obrnil k medijem, ki jih je želel seznaniti o napredku zdravljenja, še enkrat pa se je želel zahvaliti vsem za podporo.

V četrtek je Siniša Mihajlović najavil petkovo tiskovno konferenco za medije. Na njej je govoril o procesu zdravljenja po tretjem ciklusu terapij, na tiskovni konferenci pa so ga pričakali tudi vsi nogometaši njegove Bologne. Igralci so želeli na ta način dati podporo svojem trenerju, ki je izkoristil priložnost in jih “okaral” ker niso na treningu.

“Če rečemo da Vas zelo pogrešamo, to ni nič. Na ta način smo Vam želeli pokazati, da nam manjkate in da nismo srečni, ker niste bili z nami na zadnji tekmi”, so sporočili igralci, preden se je novinarjem obrnil Mihajlović.

“Za menoj so štirje težki meseci. Bil sem na inštitutu “Santa Orsola”, kjer sem opravljal kemoterapije. S svojim karakterjem sem šel skozi vse to. V takšnih trenutkih je potrebno izjemna mentalna moč, ki sem jo dobival tudi od strokovnjakov na inštitutu. Vsi so se maksimalno posvetili meni, če ne bi bilo vseh teh ljudi, sedaj ne bi sedel pred vami. Hvala moji soprogi Arijani, ki je z menoj šla skozi vse to”, je dejal Mihajlović in nato zajokal.

“Oprostite mi, prevzela so me čustva. Oprostite, ker jočem”, je dejal trener Bologne.

“Želim se zahvaliti vsem, vem da ste si me želeli večkrat videti, da me vprašate o mnogo tem, da sodelujete v tem mojem boju, a sem vam izjemno hvaležen, ker ste spoštovali moje želje. To je še en dokaz solidarnosti, ki ste mi jo dali v preteklih štirih mesecih. Nazadnje sem bil v vaši družbi 13. julija, ko sem vas seznanil z mojo boleznijo in z dejstvom s katerim sem se moral spoprijeti. Zdaj sem vam želel sporočiti, da moje zdravljenje napreduje. Želim se zahvaliti vsem zdravnikom, ki vedo kako težko se je soočiti s to boleznijo, vsem sem izjemno hvaležen. Tudi sestram in zaposlenim v lekarni. Našel sem svoje angele, brez katerih ne bi napredoval, tako kot sem. Hvaležen jim bom do konca življenja. Žal mi je ker nimam časa vseh omeniti”, je dejal Mihajlović.