Skrivnostno dogajanje pri Maroku, kaj je bilo z vratarjem?

Katar 2022 27. Nov 202215:31
Yassine Bounou je ostal brez nastopa proti Belgiji. FOTO: Guliverimages.

Tik pred začetkom tekme med Marokom in Belgijo na svetovnem prvenstvu v Katarju je prišlo do nepričakovane spremembe v postavi Afričanov. Vratar Yassine Bounou je nekaj minut pred začetkom tekme izginil iz enajsterice Maroka. Kaj se je zgodilo?

Yassine Bounou, ki je nesporna številka ena Maroka in je vrata Afričanov branil tudi na prvi tekmi skupine F proti Hrvaški (0:0), je z enajsterico Maroka pritekel na igrišče stadiona Al Thumama in bil zraven tudi ob prepevanju himne. Ko se je tekma začela, pa je med vratnicama Maroka stal rezervist Munir Mohamedi.

Priložnost je dobil Munir Mohamedi. FOTO: Guliverimages.

Skrivnostno izginotje vratarja Bonouja je preglavice povzročilo številnim komentatorjev tekme – na britanskem BBC so spremembo opazili šele po 38 minutah igre -, za zdaj pa še ni znano, kaj se je z vratarjem Seville zgodilo. Če gre verjeti prvim pojasnilom, ki so se pojavila na spletu, naj bi se tik pred prvim sodnikovim žvižgom pritoževal nad težavami z vidom, zaradi česar se je selektor Maroka Walid Regragui v zadnjem hipu odločil za spremembo.

Komentari

Vaš komentar