Spet se je oglasil Albert Riera: Življenje je lepo in kratko

Nogomet 28. Feb 202317:072 komentarja
FOTO: Aleš Fevžer.

Z novim zapisom na družabnih omrežjih se je oglasil trener NK Olimpija Albert Riera, čigar obnašanje ob koncu sobotnega prvenstvenega derbija v Kopru še dviguje prah.

“Mnenja vseh so dobrodošla. Kdaj se strinjamo, kdaj ne. Nadaljeval bom s tem, saj tako dojemam življenje in svobodo govora. Komur je všeč, super, komur ne, pa prav tako, kot pravi pregovor. Pustite drugim svobodo, ki jo uživate sami. Uživajte. Življenje je kratko in zelo lepo,” je v španskem jeziku danes popoldne zapisal Albert Riera na Instagramu, na katerem ima zavoljo svoje bogate igralske kariere več kot 178 tisoč sledilcev. To seveda pomeni, da njegova medijska vojna s Koprom poteka na očeh širnega nogometnega sveta.

Spomnimo, španski trener vodilne Olimpije se je ob koncu tekme proti Kopru, za katerega je pred leti igral, zapletel v verbalni spor s klopjo Koprčanov, ki naj bi se potem nadaljeval tudi v tunelu po koncu tekme.

Koprčani so Riero obtožili neprimernega obnašanja, napadel naj bi tudi športnega direktorja Kopra Ivico Guberca in njegovega očeta, predsednika Anteja Guberca, ki je trenerju Olimpije odgovoril tudi v pogovoru za našo spletno stran. Sledil je hiter odziv iz vrst Olimpije, zdaj pa se lahko vprašamo le še: kaj oziroma kdo sledi?

Kaj se je dogajalo po tekmi v Kopru?

Komentari

Vaš komentar