Turški navijaški šov s sporočilom podpore poplavljeni Sloveniji (VIDEO)

Evropa 8. Avg 202320:54 0 komentarjev
Foto: Uroš Kokol, N1

Tekma tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov med Olimpijo in Galatasarayem je v Turčijo privabila več kot tisoč navijačev turške ekipe, ki so z vseh koncev Evrope prispeli v Ljubljano. Medtem ko so se člani domače navijaške skupine Green Dragons še zbirali na tribunah, so Turki ukradli navijaški šov, niso pa pozabili niti na podporo poplavljeni Sloveniji.

V Ljubljani je čas za spektakel, kakršnega v slovenskem klubskem nogometu že nekaj let ni bilo. Še posebej dolgo pa ne v prestolnici. Ob razprodanem delu zeleno-belih tribun in več kot 12.000 glavi množici Olimpijinih navijačev, so čar tekmi dodajali tudi navijači Galatasaraya, ki so že pred tekmo poskrbeli za izjemno vzdušje.

Navijači Galatasaraya pred tekmo

Ob tem pa Turki niso pozabili na to, kar je v teh dneh doletelo Slovenijo. Tako se je na njihovi tribuni znašel transparent, s katerim navijači iz Carigrada pošiljajo pozitivna sporočila naši deželi, ki se te dni bori s posledicami katastrofalnih poplav.

Foto: Uroš Kokol, N1
Foto: Uroš Kokol, N1
Foto: Uroš Kokol, N1
Foto: Aleš Fevžer

Prizadetih v poplavah pa so se s posebnim transparentom spomnili tudi člani navijaške skupine Green Dragons. Slednji sicer že več dni organizirajo tudi akcije za pomoč na terenu, enako velja tudi za praktično vse ostale organizirane navijaške skupine v Sloveniji.

Foto: SK

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!