Vrača se veliki Nemec

Nogomet 22. Feb 202416:06 0 komentarjev
Toni Kroos
Foto: Profimedia

Nemški nogometni zvezdnik Toni Kroos je napovedal, da se bo pred poletnim evropskim prvenstvom v domači državi vrnil v izbrano vrsto Nemčije, za katero je nazadnje igral leta 2021. Novico o nameravani vrnitvi je sporočil prek Instagrama.

Kroos se je sicer kot reprezentant upokojil po evropskem prvenstvu leta 2021, ima 106 nastopov za Nemčijo, s katero je leta 2014 osvojil tudi naslov svetovnih prvakov.

V državi prirediteljici letošnjega EP se številni navijači bojijo, da bo domača izbrana vrsta doživela polom, saj je Nemčija v zadnjih sezonah v globoki krizi. Leta 2023 je dobila le tri od 11 odigranih tekem. Zato so se v zadnjem času že pojavili namigi, da bo prav Kroos prekinil reprezentančni pokoj, kar je 34-letni zvezdnik madridskega Reala danes tudi potrdil.

“Ljudje, kratko in sladko: od marca bom spet igral za Nemčijo. Zakaj? Ker me je za to prosil selektor, ker sem na to pripravljen in ker mislim, da lahko s to ekipo dosežemo več, kot si mnogi mislite,” je v objavi na Instagramu sporočil Kroos.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!