Vučkić dobil dodatno potrditev odlične partije

Nogomet 21. Feb. 202215:47 > 18:071 komentar
Delite:
V oddaji gostimo tudi strelsko vse bolj razpoloženega Harisa Vučkića.

Haris Vučkić, ki je bil v nedeljo z dvema goloma junak Rijeke pri zmagi nad Šibenikom s 4:2, se je uvrstil v enajsterico kroga Sofascora.

Haris Vučkić se je v nedeljo izkazal z dvema goloma, tudi sicer pa je za njim odlična partija. V 73 minutah, kolikor je bil na igrišču, je dobil štiri od šestih dvobojev, njegova uspešnost podaj je bila 78 odstotna, uspelo pa mu je tudi eno preigravanje.

Po oceni algoritma Sofascora je njegova ocena znašala visokih 8,6. Višjo od Vučkića sta v tem prvenstvenem krogu na Hrvaškem prejela samo še dva nogometaša.

Na čelu je zvezdnik splitskega Hajduka Marko Livaja z oceno 9,2. Najboljši igralec lige je zabil vse tri gole za Hajduk pri zmagi nad Hrvatskim Dragovoljcem s 3:0.

V hrvaškem prvenstvu je v boju za vrh v tej sezoni razburljivo, kot že dolgo ni bilo. Na vrhu je prvak Dinamo Zagreb, ki je na 23 tekmah zbral 50 točk. Osijek je z 49 točkami s 24 tekem drugi, na tretjem mestu je Hajduk s 47 točkami s 23 tekem, četrta pa je Rijeka, ki je na 24 tekmah nabrala 46 točk.

Komentari

Vaš komentar