Dobre novice iz Verone

Odbojka 14. Mar 202219:32 > 19:38 0 komentarjev
Foto: Verona Volley

Po opravljeni magnetni resonanci iz Verone prihajajo dobre novice. Poškodba Roka Možiča ni težje narave, njegov nastop na odločilni nedeljski tekmi proti Monzi ni pod vprašajem.

V soboto je navijačem Verone v Forumu zastal dih. Pri izidu 17:12 v prid domače zasedbe je slovenski odbojkarski biser pri bloku doskočil na noge Ivana Zajceva in si zvil gleženj. Možič ni mogel nadaljevati s tekmo proti Lube Civitanovi, mnogi pa so se bali, da najučinkovitejši igralec v ligi Veroni ne bo mogel pomagati niti na zadnji tekmi rednega dela proti Monzi.

Po naših podatkih je bil strah odveč. Pregled z magnetno resonanco je pokazal, da je šlo le za zvin, vezi v gležnju so ostale cele, prav tako ni nič zlomljeno, kar pomeni, da bo Možič v kadru za nastop na odločilni tekmi proti Monzi.

Trenutek, ko je obrnilo gleženj:

Hud boj za obstanek, Roku lahko pomaga tudi Tonček

V italijanskem prvenstvu se obeta spektakularen zadnji krog Perugia se je že zagotovila najboljše izhodišče, medtem ko bo veliko bolj zanimivo v boju za obstanek v ligi.

Verona bi v primeru zmage nad Monzo zagotovo obstala v ligi, v primeru poraza pa bi morala izgubiti tudi Vibo Valentia, ki igra proti Piacenzi. Verončani bodo v zadnjem krogu tako stiskali pesti tudi za Tončka Šterna in druščino.

Lestvica italijanskega prvenstva:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!