Karmen Kočar na Madžarskem do trojne krone

Odbojka 11. Maj 202210:49 > 10:58 0 komentarjev
Foto: Vasas Obuda/ Facebook

Odbojkarice Vasas Obuda so v tej sezoni osvojile skoraj vse, kar se je osvojiti dalo. Po ligi MEVZA in madžarskem pokalu so bile po napeti finalni seriji, ki so jo dobile s 3:2 v zmagah, postale že madžarske prvakinje.

Vasas je odločilno, peto tekmo finala madžarskega prvenstva dobil s 3:0 (20, 17, 25) ter prišel še do tretje lovorike v tej sezoni. “Puncam iskreno čestitam, da so že dvema lovorikama dodale še državni naslov. To je mogoče le z zelo močnim ozadjem. Velika zahvala Janosnaku Jamboru, Martonnaku Sarlosu, ki sta odlično sestavila ekipo. Čestitke trenerjem in igralkam ter posebna zahvala navijačem, ki so na celotno sezono podpirali,” po sanjski sezoni dejal predsednik kluba Laszlo Markovits.

Del pravljice ekipe Vasas je tudi Slovenka Karmen Kočar. Nekdanja slovenska podajalka, ki je pred leti iz igralskih vrst presedljala v trenerske vode, je kot pomočnica pomagala glavnemu trenerju ekipe, Grku Giannisu Athanasopoulosu, soprogu nekdanje odlične slovenske blokerke Sonje Borovinšek.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!