Nova potrditev, da se je Gregor Ropret prav odločil

Odbojka 7. Feb 202415:52 0 komentarjev
Gregor Ropret
Gregor Ropret Foto: Profimedia

Perugia je danes potrdila podaljšanje pogodbe z italijanskim podajalcem Simonejem Giannellijem. Pogodba se mu zdaj izteče konec sezone leta 2027, kar je le potrditev, da se je slovenski podajalec Gregor Ropret s selitvijo na Poljsko odločil prav.

“Zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo s Perugio, klubom, ki ima veliko ambicije. Upam, da nam jih bo tudi v prihodnje uspelo dosegati,” je ob podpisu nove, triletne pogodbe dejal italijanski reprezentant, ki velja za enega najboljših na tem položaju.

V zadnjih dveh sezonah mu pri Perugii dela družbo slovenski reprezentant Gregor Ropret. Če je slovenski organizator igre lani še dobil nekaj priložnosti, je v tej obsojen na gretje rezervne klopi.

Tako bi bilo najverjetneje tudi v prihodnje, zato je njegova odločitev, da se po koncu sezoni preseli na Poljsko k Resovii, še toliko bolj logična.

Giannielli je v dveh sezonah in pol pri Perugii osvojil šest lovorik. Dva italijanska pokala in superpokala, dvakrat je bil najboljši tudi na klubskem svetovnem prvenstvu, manjka mu le še italijanski naslov. S trenerjem Angelom Lorenzettijem, na katerega se lepijo lovorike, obstaja za ta dosežek veliko možnosti.

#related-news_2

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!