Dean Bombač presenetil z izbiro novega kluba

Rokomet 15. Apr 202410:40 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Slovenski rokometni reprezentant Dean Bombač bo od prihodnje sezone dalje nosil dres madžarskega Györija. Ambiciozni drugoligaš je s 35-letnikom podpisal triletno pogodbo.

Bombač je vse od leta 2018 igral za Szeged, zdaj pa se je pridružil enemu od klubov z največjo tradicijo na Madžarskem, Györiju. Klub ima letos še drugoligaški status, a bo že v prihodnji sezoni nastopil v elitnem madžarskem prvenstvu, kjer si je zastavil visoke cilje.

“Z velikim veseljem sporočam, da smo dosegli dogovor z Deanom Bombačem, ki se bo s poletjem preselil iz Szegeda v Györi. Računamo, da bo pomagal klubu doseči cilje tako na igrišču kot izven njega,” so ob podpisu pogodbe s srednjim zunanjim igralcem dejali pri ambicioznem madžarskem drugoligašu.

“Sem zelo vesel, da imam priložnost sodelovati pri ponovnem vzponu slavnega kluba. Prišel sem v ambiciozen klub, kjer ne le ekipa, temveč celotno mesto želi videti Györi znova na vrhu. Glede na vse, kar sem slišal in videl, vidim, da imata tako klub kot mesto velike načrte za prihodnost,” je ob podpisu triletne pogodbe povedal slovenski reprezentant, ki je za Pick Szeged igral že med letoma 2014 in 2016, med drugim pa nosil tudi dres Kopra, Dinama iz Minska in Kielca.

Györi se sicer lahko pohvali predvsem z izjemno močno žensko zasedbo, ki je doslej kar petkrat slavila zmago v ligi prvakinj, kar sedemnajstkrat pa osvojila naslov državnega prvaka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!