Zorman bo v Trebnjem zamenjal Ivana Vajdla

Getty Images

Pred kratkim upokojeni slovenski rokometni zvezdnik Uroš Zorman bo postal novi trener trebanjskega Trima, kjer bo nasledil izkušenega Ivana Vajdla, poroča EkipaSN.

Povezano

Po poročanju edinega slovenskega športnega dnevnika so informacije (še) neuradne, a zanesljive. “V tem trenutku klub o tej stvari ne daje nobene izjave,” so iz Trebnjega sporočili za rokomet.net, medtem pa je sekretar kluba Roman Šavrič za MMC potrdil, da Ivan Vajdl ni več trener kluba, ime novega trenerja pa bodo sporočili 16. junija: “Imamo svoje utemeljene razloge, zakaj ne moremo še govoriti o tem. Kot rečeno, 16. junija pripravljamo predstavitev ekipe, s katero bomo popestrili slovensko rokometno ligo.”

Na Dolenjskem so se za menjavo na trenerskem stolčku odločili kljub temu, da je Ivan Vajdl ekipo popeljal do izvrstnega tretjega mesta v ligi NLB in Trimu za naslednjo sezono zagotovil nastopanje v Evropi.

Uroš Zorman si je po koncu uspešne igralske kariere trenerske izkušnje dve leti nabiral kot pomočnik Talanta Dujšebajeva pri Kielcah, ob tem pa je tudi v vlogi pomočnika selektorja slovenske reprezentance Ljubomirja Vranješa.