Joshua vztraja: Boril se bom s Furyjem in Wilderjem

SK Fight 3. Feb 202316:05
Anthony Joshua Oleksandr Usyk
Foto: AP Photo/Frank Augstein

Anthony Joshua je po dveh zaporednih porazi proti Oleksandru Usyku ostal brez naslova svetovnega prvaka, a verjame, da še lahko premeša karte v težki kategoriji.

Anthony Joshua je v zadnjih petih nastopih vpisal samo dve zmagi. Ob Oleksandru Usyku ga je premagal tudi Andy Ruiz Jr., kateremu se je kasneje maščeval za poraz, premagal pa je tudi Kubrata Puleva.

Britanec naj bi razmišljal o novi zamenjavi trenerja in odhodu v ZDA. Njegov promotor Eddie Hearn je razkril, da bi se AJ v ring utegnil vrniti aprila proti Jermainu Franklinu. Borba proti Američanu naj bi Joshui služila kot priprava na veliko težje izzive v drugi polovici leta.

“Želim se boriti proti Wilderju ali Furyju, to bi bile dobre in zahtevne borbe. Potencialno bi se lahko proti obema boril v letošnjem letu,” je v pogovoru za IFL TV dejal Joshua.

Spomnimo, da je bila borba s Furyjem že tik pred realizacijo, a naposled zaradi takšnih in drugačnih razlogov do nje (še) ni prišlo. Joshua vseeno verjame, da se bo v prihodnosti pomeril proti svojemu rojaku.

“Za mene ta zgodba ni končana. Prepričan sem, da se bo Fury boril proti meni. Mislim, da mu oče ne bo dal druge možnosti. Njegov oče je res korekten in všeč mi je,” je dodal Anthony Joshua.

Komentari

Vaš komentar