Kakšno je zdravstveno stanje Mika Tysona?

SK Fight 28. Maj 202414:00 0 komentarjev
Mike Tyson
Foto: Profimedia

Po poročanju ameriških medijev, ki so se razpisali o tem, da je boksarska legenda Mike Tyson pred poletom v Los Angeles potreboval zdravniško pomoč, je tabor 57-letnega boksarja pomiril strasti in pojasnil, da je s Tysonom vse v redu.

Potrdili so, da je med letom Tysonu postalo slabo, začelo se mu je tudi vrteti, a nikakor njegovo počutje ni odgovorno za dvourno zamudo leta, ampak je imelo letalo težavo s klimatsko napravo, je sporočil Tysonov tabor in se zahvalil zdravniškemu osebju, ki mu je ob pristanku nudilo pomoč.

Po objavi novice so se ljubitelji borilnih veščin hitro začeli spraševati, ali bo nekdanji boksarski šampion v težki kategoriji nared za dvoboj proti vplivnežu Jaku Paulu, a kot se da razbrati iz poročila boksarjevih zastopnikov, dvoboj, ki bo na sporedu 20. julija na stadionu AT&T v Arlingtonu v Teksasu, ni ogrožen.

Za Tysona bo to prvi dvoboj po ekshibiciji leta 2020 proti Royu Jonsu in prva profesionalna po letu 2005. Tyson je na 58 dvobojih zabeležil 50 zmag, kar 44 z nokavtom. Ima tudi šest porazov, dva njegova dvoboja so razveljavili.

Youtuber Jake Paul ima za sabo deset profesionalnih borb. Devet jih je dobil, ima le en poraz. Poraz mu je po sodniški odločitvi prizadejal le Tommy Fury, polbrat slovitega Tysona Furyja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!