Ngannou nima možnosti proti Furyju in Joshui

SK Fight 23. Jun 202310:50 0 komentarjev
Francis Ngannou
Foto: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

Francis Ngannou je ob podpisu pogodbe s PFL razkril, da ga sprva čaka mega boksarski dvoboj, a kot kaže njegov nasprotnik ne bo eden od trenutno treh največjih zvezdnikov težke kategorije.

Ker bo v PFL debitiral šele sredi naslednjega leta, ima Francis Ngannou več kot dovolj časa, da uresniči svojo željo in se preizkusi v boksu. Nigerijec je večkrat izzval Tysona Furyja, Anthonya Joshuo in Deontayja Wilderja, vendar se zdi, da bo vsaj za zdaj še moral nekoliko počakati na obračun z enim od članov tako imenovane “velike trojke”.

Kot je razkril promotor Eddie Hearn, je veliko večja možnost, da bi Ngannou svoje boksarske veščine preizkusil v obračunu z veteranom Derekom Chisoro.

“Vem, da potekajo pogovori o borbi med njim in Derekom Chisoro. Obstaja veliko govoric, da naj bi se pomerila decembra. Meni je ta borba všeč, ker enostavno ne vidim, da bi Francis lahko bil konkurenčen proti Joshuoi ali Furyju. Mislim, da je to tisto, kar želijo Savdijci,” je med gostovanjem v The MMA Hour razkril Hearn.

Chisora se je že nekaj časa omenjal kot morebitni nasprotnik Ngannouja, a so njegove delnice kotirale zelo nizko, ker je nekdanji UFC prvak iskal borbo proti zvenečemu imenu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!