Primer McGregor: Liga NBA ponudila denar za molk?

SK Fight 23. Jun 202310:45 0 komentarjev
Conor McGregor
Foto: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Onkraj velike luže še vedno močno odmeva veliki škandal, v katerega je vpleten Conor McGregor, ki naj bi na dan četrte tekme finala lige NBA ob pomoči varnostnikov spolno napadel žensko.

Conorja McGregorja, ki je izven tekmovalnega pogona od leta 2021, obtožba bremeni, da je po četrti finalni tekmi lige NBA na stranišču napadel žensko in jo skušal prisiliti v spolne odnose.

Odvetniška ekipa Irca na čelu z odvetnico Barbaro Llanes je zavrnila vse obtožbe na račun svojega klienta, a na dan prihajajo nove podrobnosti, ki ne gredo v korist največjemu zvezdniku MMA-ja.

Odvetnik ženske, ki McGregorja obtožuje spolnega napada, je za Daily Mail razkril, da je liga NBA ženski ponudila sto tisoč dolarjev za molk o celotnem primeru, ob tem pa trdi, da jo je policist prepričeval, naj vse skupaj zamolči in ne priča.

“Zelo hitro je zapustil stavbo. Detektiv ji je rekel, naj najame odvetnika, preden vloži prijavo na policijo. Rekel ji je, da če bi to storila danes, bi vse postalo viralno. Seveda je zaradi tega čakala in to je zelo slabo za preiskavo,” je razrkil zastopnik domnevne žrtve Ariel Mitchell in dodal: “Najprej je odšla na policijsko postajo, kjer živi, ​​kjer so ji rekli, naj gre na tisto v delu mesta, kjer se je to zgodilo. To je torej prva zavrnitev žrtve spolnega napada. Ko je potem okoli 16:30 odšla tja, so jo po pol ure pospremili s postaje. Ne predstavljam si, da bi detektiv tako zavrnil žrtev posilstva.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!