PFL s prihodom Ngannouja stopil pod sam vrh

SK Fight 2. Jun 202310:44 0 komentarjev
Francis Ngannou
Foto: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

Prihod kamerunskega MMA zvezdnika Francisa Ngannouja v PFL še vedno dviga ogromno prahu. Nekdanji UFC prvak Randy Couture verjame, da je PFL s to potezo zadel v polno.

Član UFC hiše slavnih, danes pa strokovni komentator Randy Couture meni, da je PFL s prihodom Francisa Ngannouja postala druga najboljša MMA organizacija na svetu.

“Vsi smo navdušeni, ker bo Francis Ngannou kariero nadaljeval v PFL- Sedaj smo druga MMA organizacija na svetu, to je zelo zanimivo. Začeli smo z evropskim delom PFL-ja in takoj razprodali dva dogodka,” je razkril Couture in nadaljeval: “Francis bo nastopal v posebni kategoriji, ki bo luč sveta ugledala naslednje leto, vodil pa bo tudi afriški del PFL-ja. To je neverjeten zalet za celotno organizacijo. Govorili smo tudi o zagonu avstralskega PFL-ja. V vsakem primeru so pred nami vznemrljivi in zanimiv časi.”

Legendarni borec je nekaj besed spregovoril tudi o Ante Deliji, ki je trenutni prvak težke kategorije v PFL in tako eden od možnih nasprotnikov Ngannouja. “Ante Delija je lani osvojil turnir, a preden je prišel k nam so ga želeli pri UFC-ju in Bellatorju, toda on je izbral PFL- Trenira pri Cro Copu in izgleda odilčno. Rad bi gledal borbo med Delijo in Ngannoujem,” je dejal Couture.