Ngannou: Vsi vedo, kaj želim

SK Fight 10. Nov 20238:32 0 komentarjev
Tyson Fury Francis Ngannou
Foto: AP Photo/Yazeed Aldhawaihi

Nekdanji UFC prvak v težki kategoriji Francis Ngannou je nedavno debitiral v boksarskem ringu in kljub temu, da je moral priznati premoč Tysonu Furyju pustil več kot soliden vtis.

Francis Ngannou je skozi vseh deset rund prikazal odlično boksarsko predstavo, za nameček je Tysona Furyja v tretji rundi poslal v knock-down, na koncu pa izgubil z deljeno odločitvijo sodnikov.

Po borbi se je hitro oglasil Eddie Hearn, menedžer Anthonyja Joshue, ki je dejal, da je bil Kamerunec tisti, ki bi si zaslužil zmago in dodal, da bi bil ravno Britanec lahko naslednji nasprotnik Ngannouja. Več kot očitno je to račun brez krčmarja oziroma Ngannouja.

“Prehitro je, da bi govoril o načrtih za prihodnost, za zdaj me zanima samo povratni dvoboj proti Furyju. Vse drugo, kar se tiče boksa, pride po temu,” je bil jasen Ngannou in dodal, da je pripravljen počakati na Furyja, da sprva boksa z Oleksandrom Usykom, nato pa bo znova izzove: “Pripravljen sem počakati na Furyja, ki bi se moral boriti z Usykom. Tudi jaz sem malce kriv za to, ker sem bil preveč grob do Tysona. Če bi bila nekoliko bolj nežen, bi se borila decembra, jaz in Fury pa bi potem najverjetneje imela še en dvoboj naslednje leto.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!