Italijan grozil s smrtjo, sledila je boleča dolenjska lekcija (VIDEO)

SK Fight 29. Okt 202312:10 0 komentarjev
VFN 7 Berus Rossi
Foto: Zajem zaslona/VFN

Slovenski MMA borec Jan Berus je na vse grožnje Italijana Alessandra Rossija na VFN 7 odgovoril z gladko zmago v prvi rundi s tehničnim nokavtom. Trebanjec je tako na najlepši možen način zakorakal v svet profesionalcev.

Eden izmed vrhuncev sinočnjega borilnega spektakla v Kopru na VFN 7 je bil zagotovo tudi dvoboj med mladim Slovencem Janom Berusom in Italijanom Alessandrom Rossijem, ki sta si bila v laseh celoten vikend, pika na i pa je bilo dogajanje na novinarski konferenci.

Milančan si je pred face-offom nadel sončna očala ter se z usti na centimeter pridružil 21-letnem Trebanjcu, ki je z nasmehom na obrazu izrazil upanje, da ga ne poljubi.

Soočenje na novinarski konferenci:

Italijan, ki so ga mnogi zaradi nerazumnega šopirjenja poimenovali kar “McGregor s Kitajske”, ga je grdo odrinil in Dolenjcu večkrat v polomljeni angleščini zabrusil “You are die” (v prevodu: mrtev si).

Berus si nepotrebnih groženj ni jemal k srcu in mirno čakal na sobotni večer, ko sta z Italijanom stopila v osemerokotnik dvorane Bonifika. S serijo močnih udarcev je poskrbel, da je moral okrvavljenega Italijana že v prvi rundi rešiti sodnik.

Lekcija Berusa za petelina iz Italije:

V glavni borbi večera na Valhalla Fight Night 7 je Miran Fabjan, slovenski Rocky, premagal Turka Fatiha Aktasa, uspešen večer pa je bil tudi za preostale Slovence: Davida Forsterja, Matjaža Belšaka, Jako Vujčiča, Miho Frlica, Luko Perkoviča, Žana Marolta in Tilna Toplaka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!