Uresničil se je črni scenarij: vrnitev McGregorja odpovedana

SK Fight 14. Jun 20248:45 0 komentarjev
Conor McGregor
Foto: AP Photo/John Locher

Zgodba o pravljični vrnitvi Conorja McGregorja v UFC dobiva obrise žalostnega konca. Kot je potrdil sam predsednik UFC Dana White, Irec ne bo nastopil na UFC 303.

Samo dva tedna pred UFC 303 se je uresničil črni scenarij, po katerem bo potrebno še nekoliko počakati na vrnitev Conorja McGregorja. Po besedah Dane Whita je do odpovedi njegove borbe proti Michaelu Chandlerju prišlo zaradi poškodbe, ki naj bi jo Irec staknil pred prav tako odpovedano tiskovno konferenco v Dublinu.

Čeprav je vrnitev najpopularnejšega MMA borca na svetu padla v vodo, to ne pomeni, da bo odpovedan tudi celoten spektakel UFC 303. Kot je pojasnil predsednik UFC, se bosta po spremembi v glavni borbi večera pomerila Alex Pereira in Jiri Prochazka, ki bo tako dobil še drugo priložnost, da v primeru zmage proti Brazilcu postane prvak lahko-težke kategorije.

Po informacijah novinarja Ariela Helwanija naj bi se McGregor in Chandler pomerila enkrat pozneje v letošnjem letu, vendar na uradne informacije še čakamo.

Od zadnje borbe McGregorja bodo kmalu minila tri leta, ko je v Las Vegasu po grdem zlomu noge izgubil proti Dustinu Poirierju. McGregor je leta 2015 postal prvi UFC borec v zgodovini, ki je bil istočasno prvak v dveh različnih kategorijah, v rokah drži tudi rekord za najhitrejši nokavt v borbi za naslov prvaka (13 sekund), naslovnice medijev pa je polnil tudi zahvaljujoč odmevni boksarski borbi proti neporaženemu Floydu Mayweatherju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!