Od 20.00 v živo na SK 1: Kdo ob bok Đokovića in Nišikorija?

ATP 27. Mar 201412:51 > 12:54

Ljubljana – Danes oziroma v petkovih zgodnjih jutranjih urah bomo izvedeli še udeleženca drugega polfinala na mastersu v Miamiju. Ob 20.00 na SK 1 v živo Aleksander Dolgopolov vs. Tomaš Berdych, ob polnoči Rafael Nadal vs. Miloš Raonić.

V prvem polfinalu se bosta pomerila Novak Đoković in Kei Nišikori. Prvi je v četrtfinalnem derbiju odpravil Andyja Murayja, drugi je bil še drugič zapored uspešnejši od Rogerja Fedrerja. Kdo se bo pomeril za drugo finalno vstopnico, bomo izvedeli danes.

Okoli 20.00 bosta na igrišče sprva stopila Aleksander Dolgopolov in Tomaš Berdych. Ukrajinec je blestel že v Indian Wellsu, kjer ga je v polfinalu izločil šele Federer. Tudi v Miamiju igra odlično, kar je potrdil tudi z zmago proti Stanislasu Wawrinki. Berdych na drugi strani igra zelo konstantno. Samozavest si je okrepil z zmago proti Johnu Isnerju, v medsebojnih obračunov pa proti Dolgopolovu vodi s 3:0.

V drugem polfinalu, ki si ga boste ekskluzivno na SK 1 lahko ogledali točno opolnoči bosta loparja prekrižala prvi nosilec Rafael Nadal in Miloš Raonić. Miami je eden redkih turnirjev, kjer Rafa še ni slavil in zagotovo si to želi spremeniti že letos. Španec je za zdaj zelo zanesljiv in je favorit tudi tokrat. A proti Kanadčanu mu zagotovo ne bo lahko. Šibka točka Raonića je predvsem njegov beckhend, kar bo Nadal zagotovo poskušal izkoristiti. V štirih medsebojnih srečanjih sicer Raonić ni bil niti blizu zmage, morda pa bo tokrat drugače. Spremljajte skupaj z nami na SK 1!

Miami, masters, ATP, četrtfinale:

Ob 20.00 v živo na SK 1:

Tomaš Berdych (Češ/7) – Aleksander Dolgopolov (Ukr/22)

Ob 00:00 v živo na SK 1:

Rafael Nadal (Špa/1) – Miloš Raonić (Kan/12)

Novak Đoković (Srb, 2) : Andy Murray (VBr, 6) 7:5, 6:3
Kei Nišikori (Jap, 20)
: Roger Federer (Švi, 5) 3:6, 7:5, 6:4

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images