Rafael Nadal z videoposnetkom razveselil svoje navijače (VIDEO)

ATP 5. Okt 20238:52 0 komentarjev
Rafael Nadal
Foto: profimedia

Španski tenisač Rafael Nadal po skoraj letu dni brez tenisa znova trenira. Na svojem instagram profilu je namreč objavil videoposnetek s treninga in navdušil svoje zveste navijače.

Rafael Nadal je nazadnje nastopil na letošnjem odprtem prvenstvu Avstralije, kjer je v drugem krogu izgubil proti Američanu Mackenziju McDonaldu. Med dvobojem se je ubadal z bolečinami v kolku, vse od takrat pa ga na teniških igriščih nismo več videli..

Februarja je napovedal, da bo izpustil turnirja v Indian Wellsu in Miamiju ter da se bo raje osredotočil na okrevanje po poškodbi. Prvič po 25. aprilu 2005, po več kot 18 letih, je izpadel iz elitne deseterice na ATP lestvici. Ko je odpovedal tudi nastop na odprtem prvenstvu Francije, je bilo bolj kot ne jasno, da ga najverjetneje letos ne bomo več videli na najvišjem nivoju.

View this post on Instagram

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Že nekaj časa je jasno, da bo naslednja sezona tudi Nadalova zadnja. Septembra je naznanil, da sicer načrtuje vrnitev na igrišča ob začetku nove sezone.

37-letni Španec bo napadal svoj 23. naslov na turnirjih za grand slam, ob tem so avgusta na sporedu tudi olimpijske igre.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!