Razjarjeni Đoković besnel: “Ni vse okej” (VIDEO)

ATP 2. Jan 202410:54 0 komentarjev

Srb Novak Đoković je dobil dvoboj United pokala proti Čehu Jiriju Lehečki, vseeno pa je bil v avstralskem Perthu vse prej kot dobre volje. Pritoževal se je sodnikom, pa tudi svojemu trenerskemu štabu.

Novak Đoković ni bil zadovoljen s svojo igro na dvoboju United pokala, mučila ga je tudi bolečina v zapestju. Še ob vodstvu s 3:0 v tretjem nizu je besnel. Tudi nad svojimi trenerji. “Kaj je z vami? Ni vse okej,” je Srb dejal Goranu Ivaniševiću. Ta je umiril situacijo: “Igraš dober tenis.”

Že pred tem je Đoković šel “v bitko” tudi z organizatorji United pokala. Skozi dvoboj so ga namreč močno motili reflektorji. Đoković je želel, da nekdo zgolj pritisne na gumb in ugasne močne luči. Nato je celo grozil, da dvoboja ne bo nadaljeval, dokler ne bodo reflektorji ugasnjeni.

Đoković je kljub vsemu ohranil mirne živce in na koncu dvoboj dobil z 2:1 v nizih (6:1, 6:7 (3), 6:1). S tem je pomagal Srbiji do preboja v četrtfinale United Cupa. Odločilno točko sta dosegla Olga Danilović in Hamad Medjedović, ki sta premagala češko navezo Miriam KolodziejovaPetr Nouza.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!