Šov Kazahstanca: Nora točka in čips (VIDEO)

ATP 11. Jan 20249:14 0 komentarjev
Alexander Bublik
Alexander Bublik Foto: Profimedia

Kazahstanec Aleksander Bublik je na četrtfinalnem dvoboju turnirja v Adelaidi proti Italijanu Lorenzu Musettiju skrbel za animacijo občinstva. Najprej je dosegel noro točko, nato pa si je vzel čas tudi za krajši prigrizek. Svoj šov je na koncu oplemenitil tudi z zmago.

Lahko bi dejali, ko igra Aleksander Bublik, ni nikoli dolgčas. Tudi na četrtfinalni tekmi proti Italijanu Lorenzu Musettiju ni bilo. Kazahstanec je dvoboj vzel za šov in skrbel, da so navijači, ki so prišli na dvoboj, imeli kaj videti.

V drugem nizu, ko je Italijan že vodil s 4:1, je pri prednosti 40:0 na svoj servis Bublik žogico pri začetnem udarcu na stran Italijana poslal s pionirskim servisom, presenečeni Musetti pa mu je žogico vrnil tako slabo, da je Kazahstanec z diagonalnim udarcem pod desno nogo zadel neubranljivo. Navijači so vstali od navdušenja, 26-letnik pa se jim je v smehu tudi priklonil.

To pa bi bilo vse. V odločilnem tretjem nizu je Bublik pri lovljenju žogice po odličen voleju Italijana skočil preko reklamnih panojev, njegov skok med publiko pa je na koncu izkoristil tudi za grižljaj čipsa, s katerim se je krepčal eden izmed navijačev.

Bublik je kljub svojemu šovu na koncu zmagal in se uvrstil v polfinale turnirja v Adelaidi. Po treh nizih je s 6:3, 6:7 (4) in 7:5 ugnal Musettija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!