V Dohi in Rotterdamu na sporedu četrtfinala

WTA 14. Feb 201410:50 > 11:10

Ljubljana – Ljubitelji tenisa, ta konec tedna boste na programih Sport Kluba lahko uživali v zaključnih obračunih iz Dohe (WTA) in Rotterdama (ATP). Danes na sporedu četrtfinala, v soboto polfinala in v nedeljo finala (v živo na SK 2).

V Rotterdamu v igri za zmago ostajata oba prva nosilca, Juan Martin Del Potro in Andy Murray, v Dohi pa se je prva nosilka Na Li po porazu proti Petri Cetkovski že poslovila od tekmovanja. S prenosi iz Dohe na SK 1 začenjamo ob 13.30, s prenosi iz Rotterdama pa še uro prej na SK 2 in nato nadaljujemo ob 19.30. Polfinalne in finalna boja (v nedeljo od 15.00 naprej) si boste lahko ogledali na SK 2.

V Rotterdamu se nam obeta kar nekaj izjemnih obračunov. Tomaš Berdych bo odlično formo poskušal potrditi proti Jerzyju Janowiczu, Del Potra čaka Ernests Gulbis, Murrayja pa hrvaški bombarder Marin Čilić, v zadnjem četrtfinalu se bosta pomerila domači matador Igor Sijsling, ki na turnirju nastopa s povabilom organizatorjev, in Izkušeni Philipp Kohlschreiber.

Tudi v Dohi se nam obeta nekaj izjemnih dvobojev. Cetkovska bo zmago proti Lijevi poskušala nadgraditi v obračunu z Angelique Kerber, Petra Kvitova se bo zoperstavila Jeleni Janković, Simona Halep bo lopar prekrižala s Saro Errani, za zadnjo polfinalno vstopnico pa se bosta udarila Yanina Wickmayer in Agnieszka Radwanska.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images