Mario Balotelli in njegova nova neumnost (VIDEO)

Nogomet 7. Mar 202410:30 0 komentarjev
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: Profimedia

Od italijanskega napadalca Maria Balotellija smo navajeni vsega, a pred dnevi je z novo neumnostjo presegel tudi samega sebe. Italijan je po zmagi nad Karagumrukom (1:0) v slačilnici prižgal petardo in jo vrgel pod noge soigralcu.

Mario Balotelli je bil na dvoboju med Adano Demisporjem in Karagumrukom eden boljših na igrišču. V 27. minuti je z bele točke zadel tudi za zmago svoje ekipe, a namesto, da bi se zmage veselili kot vsi drugi, kontroverzni italijanski napadalec, ki je do zdaj v svoji karieri naredil že številne neumnosti, ponovno ni razočaral.

Iz dolgčasa je prižgal petardo in jo vrgel pod noge soigralca. Že če bi to storil zunaj, bi ga vsi čudno gledali, zdaj pa je to storil kar v slačilnici. Balotelliju se je vse skupaj zdelo neizmerno smešno, ostalim, ki so se malodane ustrašili za življenje, malce manj.

Balotelli se je v Turčijo vrnil po eni sezoni igranja v Švici. Ponovno je oblekel dres Adane Demisporja, za katero je v tej sezoni odigral devet tekem in dosegel pet zadetkov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!