Ameriška smučarska zvezdnica uživa v novem življenju

Alpsko smučanje 10. Jun 202411:56 1 komentar
Julia Mancuso. Foto: Profimedia

Dobrih šest let po koncu kariere 40-letna nekdanja alpska smučarka Julia Mancuso s svojim partnerjem pričakuje tretjega otroka, obenem pa je razpeta med valovi in snegom.

Pred temi meseci je Julia Mancuso dopolnila 40 let. Od njene zadnje tekme v svetovnem pokalu je sicer minilo že šest let. Za razliko od mnogih njenih nekdanjih tekmic se veleslalomska olimpijska prvakinja, dobitnica petih kolajn s svetovnih prvenstev in smučarka, ki je zbrala 36 uvrstitev na zmagovalni oder v svetovnem pokalu, ne pojavlja več v belem cirkusu, tudi v medijih sila redko.

Po smučarskem slovesu se je preselila na Havaje, kjer si je s partnerjem Dylanom Fishem ustvarila družino. Ta se bo v kratkem povečala. Nekdanja smučarka in nekdanji deskar ter turistični delavec že imata dva sinova, in sicer 5-letnega Sonyja in dve leti mlajšega Brodyja. V pričakovanju tretjega poroda spola še ne želi razkriti.

Že kot aktivna smučarka je Julia Mancuso veljala za malce odklonsko. Tudi njeno novo življenje je malce drugačno. Pozimi uživa v prostem smučanju, poleti z desko na valovih. Pred leti je razvila svojo linijo oblačil in perila, zdaj se ukvarja z govorništvom, tečaji in turizmom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje