Lindsey Vonn po pogromu izbrisala zapis

Alpsko smučanje 12. Feb 202414:28 0 komentarjev
Lindsey Vonn. Foto: Profimedia

Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn se je pohvalila, da ji je na smučeh družbo delal Roger Federer, toda …

Med znanimi obrazi finala severnoameriške lige NFL je bila v Las Vegasu tudi nekdanja smučarka Lindsey Vonn. Ob tem je objavila fotografijo, na kateri ji družbo dela košarkarski zvezdnik Shaquille O’Neal. Morda je bila pri opisu še posebej previdna, saj je bila nekaj dni pred tem deležna sila slabe izkušnje.

Sredi tedna se je namreč pohvalila, da ji je med rekreativnim smučanjem družbo delal Roger Federer. Švicarskega teniškega zvezdnika ob tem ni označila le za prijatelja, temveč je v daljšem zapisu poudarila, da je največji vseh časov. Pod njeno objavo so se zvrstili številni zapisi, med katerimi so si duška dali predvsem navijači Novaka Đokovića.

Sprva se je večkratna dobitnica velikega globusa še branila in argumentirala svoje besede, a sovražni govor se je stopnjeval do te mere, da je 39-letna Američanka naposled objavo izbrisala. V novi objavi je le skopo zapisala: ”Končno sem smučala s prijateljem Federerjem. Lepo spomini.”

“Nisem želela, da bi mi negativni komentarji uničili lep spomin. In objava ni bila namenjena primerjavam. Bila je poklon mojemu prijatelju, ki je močno vplival na moje življenje. Ljudje kar znorijo, ko nekdo omeni GOAT (najboljši vseh časov, op. a.). Zame je lahko največji, ne glede na mnenja drugih,” je pozneje pojasnila Lindsey Vonn.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!