“Ko zdaj razmišljam o Michaelu, žal nimam več upanja”

Avtomoto 16. Dec 20238:48 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Tudi skoraj desetletje po hudi smučarski nesreči zdravstveno stanje nekdanjega zvezdnika formule 1 Michaela Schumacherja javnosti ni znano. Kaj se dogaja z Nemcem, ne ve niti njegov nekdanji dolgoletni zastopnik Willi Weber, ki na vse skupaj gleda precej pesimistično.

Čeprav je bil leta eden njegovih najtesnejših sodelavcev, tudi Willi Weber ne ve, kaj se dogaja z nekdanjim sedemkratni prvakov v formuli 1 Michaelom Schumacherjem. Danes 81-letni športni zastopnik je bil dolgo časa zelo blizu družini Schumacher, do leta 2006 pa je skrbel tudi za kariero Schumacherjevega brata Ralfa.

A po slovesu Schuamcherja od formule 1 sta se poti Weberja in dirkaškega asa razšli, stiki med njima pa še dodatno skrhali po grozljivi smučarski nesreči športnika v francoskih Alpah decembra leta 2013.

Čeprav se Weber podobno kot Schumacher lahko pohvali z izjemno uspešno kariero, pa si v življenu močno očita eno stvar – da danes 54-letnega nekdanjega dirkača po nesreči ni odšel obiskati v bolnišnico v Grenoblu. “To seveda zelo obžalujem in se krivim. Moral bi obiskati Michaela v bolnišnici. Po njegovi nesreči sem trpel kot pes,” je v intervjuju za Express dejal Weber, a pristavil, da vse od nesreče Schumacherjeva žena Corinna ni več dovolila nobenih stikov, s čimer se je zelo težko sprijaznil.

“Ko zdaj razmišljam o Michaelu, žal nimam več upanja, da bi ga spet videl,” je povedal Weber in med drugim še spomnil, da pozitivnih novic o njegovem nekdanjem varovancu ni slišal že celo desetletje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!