Ločuje se eden izmed najbolj znanih parov na planetu

Tom Brady z ženo Giselle; Foto: Guliverimage

Najbolj znan igralec ameriškega nogometa na svetu, Tom Brady, se očitno ločuje od svoje dolgoletne žene, Gisele Bündchen. Brazilski fotomodel in podajalec Tampa Bay Buccaneers sta sodeč po poročanju ameriških medijev že najela odvetnike.

Po koncu sezone 2021 je Brady napovedal svojo upokojitev, a si kasneje premislil.

Menda je nadaljevanje kariere veterana, ki bo letos dopolnil že 45 let, tako ujezilo brazilsko lepotico, da se s stanjem nikakor ni želela pomiriti. Ko je pred dvema tednoma v javnost pricurljala informacija o tem, da bo Brady izpustil vse sredine treninge Tampe in je nekdanji soigralec ter “cimer” Bradyjevih Antonio Brown objavil sliko, na kateri objema Bündchen, je to poskrbelo še za dodatne špekulacije o sporu med zakoncema.

Dvoma na začetku oktobra ni več. Tom in Gisele gresta na “trg samskih”. Prvi medij, ki je resneje pisal o tem, je tabloid Page Six.

“Nikoli nisem pomislil na to, da bo ta odločitev pomenila njun konec,” je dejal neimenovan vir. Bündchen je ob novici, da se njen mož poslavlja od profesionalnega športa brez ovinkarjenja dejala, da je presrečna, saj “je ameriški nogomet nasilen šport. Imava otroke in rada bi, da je več z nami.” Za revijo Elle je še dodala, da mora vsak poiskati svojo srečo ter s tem nakazala, da nekaj ni v redu.

Z ločitvijo bo dodatno zaslužil

Morda je Bradyja nazaj iz pokoja premamila novica, da bo redni del lige NFL letos debitiral v Nemčiji, novembrsko tekmo v Münchnu pa bo odigrala prav njegova ekipa (Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks).

Gisele je bila na začetku tisočletja v zvezi z Leonardom DiCapriom, potem pa se leta 2009 poročila z Bradyjem. Decembra 2006 ju je povezal skupni prijatelj, uredil zmenek na slepo in tri leta kasneje se je par poročil v Kaliforniji. Brady ima iz prve zveze z Bridget Moynahan enega sina, z Gisele pa sina in hčerko.

Kljub temu, da je Brady eden izmed najbolj znanih športnikov, pa ima pod palcem precej manj kot njegova (nekdanja) žena. Vrednost podajalca kotira okoli 250 milijonov ameriških dolarjev, medtem ko je Brazilka z udejstvovanjem na modnih brveh bančni račun obogatila za kar 500 milijonov evrov. Največ “cvenka” naj bi jih prinašala pogodba s proizvajalcem spodnjega perila, Victoria’s Secret.

Če se bo par dejansko razšel in bodo šla denarna sredstva napol, bo to nekako kar najboljša “pogodba”, ki jo je sedemkratni zmagovalec Super Bowla podpisal.