Tom Brady: Zdaj pa zares …

Ameriški nogomet 1. Feb 202314:29 0 komentarjev
Foto: Getty Images

Največji igralec ameriškega nogometa v zgodovini Tom Brady je objavil video, v katerem oznanja, da se zdaj dokončno poslavlja od profesionalnega športa.

O tem, ali namerava skleniti kariero, se je za Bradyja ugibalo že takoj potem, ko je Tampa v “wildcard” krogu končnice izgubila proti Dallasu.

Prejšnji teden je 45-letni veteran v enem izmed podkastov dejal, da bi novico javnosti že sporočil, če bi bil tako zelo prepričan, česa si želi. Zdaj je vse jasno.

Upokojil se bom. Zdaj pa zares. Vem, da je ta proces lani trajal kar dolgo, a ko sem se danes zjutraj zbudil, sem rekel, da se posnamem in vam sporočim to novico. Dobili ste le en čustven spis o tem, da odhajam, porabil sem ga lani. Vsem skupaj se lepo zahvaljujem za podporo … družini, prijateljem, soigralcem in tekmecem. Hvala, ker ste mi dovolili uresničiti otroške sanje. Ničesar ne bi spreminjal. Rad vas imam,” je v čustvenem videoposnetku na družbenih omrežjih sledilcem sporočil Brady.

Brady se je lani ločil od dolgoletne žene Gisele Bündchen, s katero ima tudi dva skupna otroka ter še enega iz prejšnjega zakona. Nekateri mediji v ZDA so poročali, da je “počilo” zato, ker naj bi ga brazilska manekenka varala z osebnim trenerjem. Jeseni je Bündchen kupila vilo, ki je v Miamiju na nasprotni strani zaliva, kjer domuje Brady.

Naj spomnimo, Brady se je lani na začetku februarja (prvič) že upokojil, potem pa si sredi marca premislil in se vrnil v vrste Tampa Bay Buccaneers. Bo tokrat mož beseda?

Tom Brady je v 23 sezonah šest šampionskih prstanov osvojil z New England Patriots in enega s Tampa Bay Buccaneers.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!