Evroliga suspendirala srbskega zvezdnika (VIDEO)

Evroliga 17. Apr 202414:27 0 komentarjev

Miloš Teodosić je na zadnji tekmi Crvene zvezde v rednem delu sezone evrolige izgubil živce in bil izključen. Zdaj je znana celotna kazen za srbskega veterana.

Crvena zvezda na tekmi proti Anadolu Efesu ni igrala praktično za nič. Če bi zmagala, bi mestnemu tekmecu Partizanu omogočila, da bi ta še imel možnost za končnico, v katero se rdeče-beli niso mogli uvrstiti. A že pred koncem tretje četrtine so Turki pred domačimi navijači vodili za skoraj 30 točk.

Takrat so se odločili za atraktivno potezo, ki pa se jim ni povsem izšla. Domače navijače so želeli navdušiti z alley-oopom, ki se je povsem ponesrečil. Akcija ni bila všeč Milošu Teodosiću, ki jo je končal z grobo osebno napako, nato pa se sprl s sodnikom.

Teodosiću je sodnik pokazal tehnično osebno napako, ta pa se je še naprej jezil na delilca pravice. Frustracij Srba ni in ni bilo konec, sledila je izključitev.

Crvena zvezda je tekmo na koncu izgubila s 100:55. Evroliga pa je Teodosiću naknadno podelila še dodatno kazen. Suspendirala ga je za naslednji dve evroligaški tekmi, ob tem mora plačati 15 tisoč evrov kazni.

Teodosić je, preden je zapustil parket, dal jasno vedeti, da bo kazen plačal sam. Plačati bo moral tudi Joel Bolomboy, in sicer 2500 evrov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!