Razkrit spored tekem Dallas Mavericks – LA Clippers

Košarka 17. Apr 202412:04 0 komentarjev
Luka Dončić
Foto: Profimedia

Luka Dončić bo končnico letošnje sezone lige NBA začel v nedeljo ob 21.30, ko bo v Los Angelesu na sporedu prva tekma serije proti LA Clippers.

Dobre novice za slovenske ljubitelje košarke! Prva tekma Dallasa v letošnji končnici lige NBA bo na sporedu ob nam prijazni uri. Serija med Mavericks in Clippers se bo v Los Angelesu začela v nedeljo ob 21.30 po našem času.

Druga tekma bo v sredo, 24. aprila, z začetkom ob 4. uri ponoči. “Nočna” bo tudi tretja tekma, prva v Dallasu (ob 2. uri ponoči). Četrta tekma, ki bo na sporedu naslednjo nedeljo, se bo znova začela ob 21.30.

Serija se lahko zaključi že aprila, morebitna peta tekma pa bo na sporedu 2. maja. Če zmagovalca ne bo po šestih tekmah, se bo o zmagovalcu odločalo 5. maja v Los Angelesu.

Luka Dončić se bo še tretjič v svoji karieri v končnici pomeril z ekipo LA Clippers, ki je z Dallasom v seriji še ni izločil.

V primeru zmage Dallas v drugem krogu čaka boljši z dvoboja med prvo Oklahomo in zmagovalcem tekme dodatnih kvalifikacij za končnico med New Orleansom in Sacramentom.

Clippers (4) – Mavericks (5), prvi krog končnice:

Prva tekma: Nedelja, 21. april, ob 21.30 (Los Angeles)

Druga tekma: Sreda, 24. april, ob 4.00 (Los Angeles)

Tretja tekma: Sobota, 27. april, ob 2.00 (Dallas)

Četrta tekma: Nedelja, 28. april, ob 21.30 (Dallas)

Morebitne tekme: 

Peta tekma: Četrtek, 2. maj (Los Angeles)

Šesta tekma: Sobota, 4. maj (Dallas)

Sedma tekma: Nedelja, 5. maj (Los Angeles)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!