Klubski DJ ‘zakuril’ rivalstvo in postal spletni hit (VIDEO)

Košarka 10. Dec 20239:00
FOTO: Profimedia

Klubski DJ moštva Phoenix Suns si je s svojo potezo privoščil trenerja Golden State Warriors Stevea Kerra in tako poskrbel za nestrpno pričakovanje srečanja omenjenih NBA ekip v noči s torka na sredo.

Ko je Kerr 23. novembra po porazu proti Phoenixu v tako imenovanem pokalu severnoameriške košarkarske lige na novinarski konferenci povzdignil glas in okrcal organizatorje, si verjetno ni predstavljal, kako slaven bo postal njegov govor.

Sonca so v Footprint Centru slavila 123:115, Kerr pa je ob hihitanju novinarjev bruhal ogenj: “V tej dvorani ne slišiš nikogar, saj je kot v nočnem klubu. Kot, da sem prišel v nek disko na plaži. Kaj za vraga? Ne šalim se, ničesar nisem mogel slišati. In to je praksa skozi celoten potek srečanja. Razbijajoča ‘tehno’ glasba. Ali ne moremo enostavno samo igrati košarke?!”

V torek bo vroče

DJ v Phoenixu, ki sliši na ime Christopher Villa, je večji del posnete izjave Kerra uporabil na včerajšnjem srečanju svojega kluba proti Sacramentu in med premorom zaigral uspešnico, ki bo letos zagotovo romala še v kakšno drugo dvorano ter postala “hit” tudi izven krogov lige NBA.

“Drzno! Naj to zaigrajo med tekmo z Warriors!”, “Najboljša poteza nekoga v dresu Phoenixa v zgodovini kluba.” in “Neposreden vpis med legende” so le nekateri zapisi pod video posnetkom, objavljenim na družbenem omrežju X.

Najbrž je odveč poudarjati, s kakšno nestrpnostjo spričo navedenih dejstev navijači obeh klubov pacifiške divizije pričakujejo torkovo srečanje v Arizoni. Phoenix je v tekoči sezoni dobil obe tekmi proti bojevnikom, iz svojega rivala pa se mu je na domiseln način uspelo tudi fino ponorčevati.

Mimogrede, DJ je izjavo Kerra vkomponiral v kultno klubsko uspešnico “Satisfaction” italijanskega ustvarjalca elektronske glasbe Marca Benassija (umetniško ime: Benny Bennassi).

Steph Curry bo iskal prvo zmago sezone proti Phoenixu; FOTO: Profimedia

Predlagamo povišico za ustvarjalca glasbe v Phoenixu. Z včerajšnjim nastopom si je zagotovo pridobil dodatne simpatije navijačev franšize Suns.