Ko je knjiga bolj zanimiva od NBA tekme (VIDEO)

Košarka 9. Feb 202418:14 0 komentarjev
Robin Lopez
Foto: Profimedia

Milwaukee je na zadnji dan prestopne tržnice v ligi NBA znova "razbil" bratsko navezo Brook - Robin Lopez, saj je slednjega v menjavi poslal v Sacramento. Vseeno je bil prisoten na tekmi zdaj že svoje bivše ekipe proti Minnesoti, a na dogajanje na parketu ni bil osredotočen.

Robin Lopez ni bil navdušen nad zadeto trojko svojega brata dvojčka Brooka. Potem, ko ga je Milwaukee v menjavi poslal v Sacramento, je ob igrišču raje bral knjigo o scenaristih v štiridesetih in petdesetih letih 20. stoletja. Za franšizo iz Kalifornije ne bo zaigral, postal bo namreč prosti igralec.

Nad zabavno potezo 35-letnika, ki ni bil niti najmanj zainteresiran za dogajanje na parketu, je navdušen svetovni splet.

Robin Lopez je že drugič v karieri igral za Milwaukee, prvič v sezoni 2019/20. V naslednji sezoni, ko je Robin že bil član Washingtona, so Giannis Antetokounmpo in soigralci osvojili naslov prvaka.

Lopez je zamenjal že veliko ekip v najmočnejši ligi na svetu. Nosil je dres Phoenixa, New Orleansa, Portlanda, New Yorka, Chicaga, Milwaukeeja, Washingtona, Orlanda in Clevelanda.

Robin in Brook Lopez
Robin in Brook Lopez. Foto: Profimedia

Dvojčka veljata za zabavljače lige NBA. Robin je poznan predvsem po svoji borbi proti maskotam nasprotnih ekip.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!