NBA zvezdnik v težavah: “Moli, da nisem noseča”

Košarka 8. Jun 202312:21 0 komentarjev
Zion Williamson
Zion Williamson Foto: Profimedia

Potem ko sta zvezdnik New Orleans Pelicans Zion Williamson in njegovo dekle Ahkeema objavila, da pričakujeta otroka, se je na družbenih omrežjih jezno oglasila užaljena pornoigralka Moriah Mills in napadla nezvestega košarkarja.

Zion Williamson in Ahkeema sta v torek zvečer filmsko, kot najsrečnejši par na svetu, oznanila, da bosta novembra zibala, a zvezdnik Pelikanov je v zadnjem času očitno grel vsaj dve postelji hkrati.

Vsaj tako trdi znana igralka v filmih za odrasle Moriah Mills. “Moli, da nisem noseča, mesečni cikel zamuja,” je zapisala v enem izmed tvitov, ki so si sledila eden za drugim.

Po objavi, da bosta zibala, se je začelo …

“Po vsem, kar sem storila zate, ali mi res nisi mogel povedati, da si že ‘napumpal’ drugo. Tolikokrat sem ti pustila, da spiva brez kondoma,” je užaljeno nadaljevala in dodala, da je s tem, ko spi z veliko dekleti hkrati, v nevarnosti tudi njeno življenje.

“Kako si mislil, da bo to delovalo. Živela bi skupaj v New Orleansu in si mislil, da ne bom izvedela,” je besnela Mills.

Po pisanju ameriških medijev, se je na vse obtožbe in zapise odzvala tudi Ahkeema, ki pa za zdaj meni, da gre le za zlobne jezike in osebo, ki želi očrniti srečen zakon.

Moriah Mills je počutila izdano, povsem kar je … 

Mnogi so se ob tem družinskem zaletu šalili, da je zvezdnik Pelikanov, ki je bil leta 2019 izbran kot prvi igralec na naboru NBA, ki je bil previden, da bo spremenil ligo in bo njen prvi obraz, aktiven vsaj zunaj terena, saj ga na igrišču vidimo zelo poredko.

22-letni krilni center je tako kot Luka Dončić prejel maksimalno pogodbo, ki mu bo v petih letih prinesla 213 milijonov dolarjev, a, za razliko od slovenskega asa, Zion ne gre veliko. V tej sezoni je zbral le 29 nastopov, medtem ko je lansko zaradi poškodbe v celoti izpustil.

V štirih letih v ligi NBA je zbral le 114 nastopov.

Kristalno jasno je, na kaj pada Zion:

Akheema:

Mills: