Velik razlog za zadovoljstvo LeBrona Jamesa (VIDEO)

Košarka 11. Dec 202310:41 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Bronny James, 19-letni sin superzvezdnika lige NBA LeBrona Jamesa, je v nedeljo manj kot pet mesecev po srčnem zastoju v Los Angelesu debitiral na tekmi univerzitetne košarke, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Slavni oče, ki je sedel ob igrišču in snemal dogajanje z mobilnim telefonom, je spremljal Bronnyja Jamesa, ki je vstopil na igrišče s klopi v prvem polčasu. Njegovo moštvo univerze Južne Kalifornije (USC) je sicer po podaljšku izgubilo proti Long Beach Statu z 79:84.

Sin slavnega očeta z vzdevkom kralj James je igral 16 minut in dosegel štiri točke s tremi skoki, z dvema podajama, dvema ukradenima žogama in blokado.

Julija se je zgrudil med vadbo, zdravili so ga na kliniki Cedars-Sinai v Los Angelesu, kasneje so razkrili, da trpi za prirojeno srčno napako. Novembra je dobil zdravniško dovoljenje za vrnitev h košarkarskim dejavnostim in kmalu zatem se je vrnil na trening s soigralci iz USC.

Ob vrnitvi Bronnyja Jamesa pod obroča je bil Galen Center v središču Los Angelesa nabito poln, LeBron James pa je ob igrišču sedel v spremstvu hčerke Zhuri in sina Brycea, ki igra košarko za srednjo šolo Sierra Canyon.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!