Avtomobil z otroki angleškega zvezdnika udeležen v prometni nesreči

Nogomet 12. Apr 202410:44 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Medtem ko je Harry Kane z Bayernom v okviru četrtfinala lige prvakov gostoval pri londonskem Arsenalu, so bili v Nemčiji trije od njegovih štirih otrok udeleženi v prometni nesreči v bližini Münchna, poroča BBC.

Do nesreče je prišlo v ponedeljek ob 18.15 v okolici Münchna. Ravno takrat so nogometaši Bayerna že prispeli v London, kamor so za tekmo lige prvakov pripotovali dan prej. Kot je za BBC povedal prostovoljni gasilec, ki je posredoval na kraju prometne nesreče, so imeli vsi udeleženci veliko srečo, da ni prišlo do kakšne težje poškodbe.

Kot je sporočila nemška policija, je avtomobil znamke Renault, v katerem so bile štiri osebe, zavijalo v križišče in trčilo v nasproti vozeči mercedes, ki je prevažal tri otroke angleškega napadalca Harryja Kana, stare od tri do sedem let.

Renault je nato zadel še v tretje vozilo, v land roverja, v katerem je bila ena oseba. Vseh devet udeležencev naj bi utrpelo lažje poškodbe, je sporočila bavarska policija.

“Vsi avtomobili so bili zelo poškodovani. Takoj smo opazili, da je bilo v njih veliko poškodovanih oseb. Dobra novica je, da ni bil nihče težje poškodovan, gre za bolečine v vratu in glavi, kar je tipično za avtomobilske nesreče,” je pojasnil Daniel Buck, poveljnik gasilske postaje Hohenschäftlarn.

Kane ima z ženo Kate štiri otroke. Najmlajšega ni bilo v avtomobilu, medtem ko so preostali trije po nesreči odšli v bolnišnico na rutinski pregled, je za BBC pojasnil predstavnik angleškega zvezdnika.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!