Benjamin Šeško našel novo najljubšo ‘stranko’ (VIDEO)

Liga prvakov 13. Dec 202320:37 0 komentarjev

Kar mu je s prvencem v ligi prvakov uspelo v prvem krogu skupinskega dela, je Benjamin Šeško ponovil še v zadnji tekmi pred izločilnimi boji. Proti Young Boys je v 51. minuti prišel do drugega zadetka v najprestižnejšem klubskem tekmovanju na svetu ter Leipzig popeljal v vodstvo z 1:0.

20-letnik iz Radeč je dočakal drugi gol v ligi prvakov. Če je svoj prvi zadetek v elitni ligi prvakov dosegel na gostovanju proti Young Boys 19. septembra letos, je istim tekmecem zabil še v Leipzigu. Benjamin Šeško je za rdeče bike, ki so si že pred zadnjim krogom v skupini G zagotovili napredovanje, igral do 74. minute in bil v tem času eden najbolj vidnih posameznikov nemškega kolektiva.

Vrhunec tekme je seveda prišel v 51. minuti, ko se je po podaji Benjamina Henrichsa dobro znašel v kazenskem prostoru Švicarjev in z močnim strelom poskrbel za prvi gol na tekmi. Slovenski nogometni dragulj se je prvega gola na obračunu sicer veselil že v 6. minuti, ko je prav tako po lepi samostojni akciji zatresel mrežo Young Boys, a je gol zaradi prepovedanega položaja upravičeno razveljavil videosodnik (VAR).

Leizpig je tekmo dobil z 2:1, po Šeškovem golu so gostje že čez dve minuti izenačili (Ebrima Colley), zmago pa je Nemcem prinesel Emil Forsberg v 56. minuti po podaji Kevina Kampla.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!